Projectnieuws

11 berichten gevonden

Geslaagde start verkoop Erve Wink

03-04-2016 Op zaterdag 2 april is de verkoop gestart van het project Erve Wink. Geintresseerden waren van harte welkom om op locatie alle informatie in ontvangst te nemen van het project. 
Direct bij de entree zaten de posters op de bouwhekken zodat men een goed beeld kreeg van het project en dan met…

Start verkoop Erve Wink

26-03-2016  
Zaterdag 2 april 2016 start de verkoop van de woningen en bouwkavels van plan Erve Wink te Ansen. Op Erve Wink worden een 8-tal woningen ontwikkeld en gerealiseerd bestaande uit 3 rij/hoekwoningen, 2 halfvrijstaande woningen en 3 bouwkavels of vrijstaande woningen. 
Vrije…

Anterieure Overeenkomst Knooperf getekend

19-02-2016 Donderdag 18 februari jl. hebben Burgemeester Mervyn Stegers en wethouder Erik Volmerink van de gemeente Tubbergen en Michiel Dekker van ErfGoed Landelijk Bouwen B.V. de afspraken geformaliseerd om het bestemmingsplan van het nieuwe Knooperf de Veldboer in procedure te…

Bouw woning de Boomgaard én De Weide begonnen

12-02-2016 Nadat woning De Kraal (4) is opgeleverd, bleef het even rustig ten aanzien van bouwwerkzaamheden op de Prinses op de Es. Inmiddels zijn de benodigde omgevingsvergunningen ontvangen en zijn de aannemers begonnen met de bouw van woning De Weide én woning De Boomgaard.
Woning De…

Landschapsplan én Beeldkwaliteitsplan Knooperf de Veldboer opgesteld

26-01-2016 Na een positief advies van het Q-team van de gemeente Tubbergen heeft ErfGoed het Beeldkwaliteitsplan en het Landschapsplan gereed gemaakt om als bijlage aan het bestemmingsplan toe te voegen. 
Het Beeldkwaliteitsplan omschrijft de mogelijkheden en met name de visie wat er op het Knooperf…

bericht 6 t/m 10
vorige-1-2-3-volgende