Dynamisch-jong, en tegelijkertijd ervaren en integer

Stabiele en duurzame basis

Door de jarenlange intensieve professionele samenwerking met verschillende partijen kunnen wij bijzonder goed ontwikkelen en bouwen. Duurzame samenwerkingen met architecten, aannemers en beleggers vormen één van de fundamentele pijlers van Dekker Projectontwikkeling.

 

Hans Dekker

Ing. J.C.M. (Hans) Dekker (1950)
Functie: Projectontwikkelaar

Linkedin Profiel

Hans Dekker studeerde bouwkunde en heeft de eerste jaren van zijn carrière bij bouwbedrijven gewerkt. Van 1989 tot 1996 heeft hij als technische directeur bij een Alkmaars Bouwbedrijf gewerkt waarbij hij verantwoordelijk was voor de productie en projectontwikkeling.


Tot half 2010 heeft Hans 13 jaar bij een zelfbouwende ontwikkelaar gewerkt als adjunct-directeur projectontwikkeling. Hans stuurde hier de divisie projectontwikkeling aan en was hoofdelijk verantwoordelijk voor alle onderhande zijnde ontwikkelingen bestaande uit woningbouw, industrie, woon-zorgcomplexen en commercieel- en maatschappelijk vastgoed.

Hans is een pragmatisch proces georiënteerde ontwikkelaar. Als geen ander kan Hans door zijn enorme kennis en ervaring, strategisch-tactisch ontwikkelingen managen om deze tot een goed eind te leiden.

 

 

Michiel Dekker

M.S. Dekker MBA (1976)
Functie: Projectontwikkelaar

Linkedin Profiel

Michiel Dekker heeft hogere bedrijfskunde en bedrijfswetenschappen (MBA) gestudeerd. Zijn carrière is begonnen bij zelfontwikkelende aannemers waar hij succesvol sturing gegeven heeft aan grote binnenstedelijke bouwprojecten in- en rond Amsterdam zoals kantoren, winkels, parkeergarages en woningen. De laatste jaren was hij projectmanager en hoofd verkoop bij een middelgrote zelfbouwende ontwikkelaar waar hij zijn gedrevenheid en commerciële kwaliteiten verder ontwikkeld heeft.

Michiel is een commerciële extroverte persoonlijkheid, open, eerlijk maar kan bovenal goed verbindingen leggen. Een van de weinige commerciële techneuten. Hij is te omschrijven als een gedreven enthousiaste ontwikkelaar die vanuit de klant kan denken en weet hoe het er in de bouw aan toe gaat, dit gecombineerd met een MBA bedrijfskunde heeft de basis gelegd voor Dekker Projectontwikkeling.

 

 

Wilt u meer informatie over Dekker Projectontwikkeling?


Neem dan telefonisch contact met ons op via 072-5115373 of mail ons en we geven u een duidelijke toelichting en antwoord.
Mooi moment om nader kennis te maken!