Wij ontwikkelen woningbouw, zelf maar ook in opdracht

Kun je je nog wel onderscheiden in deze tijd, in de markt van de projectontwikkeling? 
Jazeker, wij van Dekker Projectontwikkeling, zien dat heel duidelijk: door een heldere visie neer te zetten, open te communiceren en een sterke propositie te bieden aan alle partijen in de markt. Zo doen we dat. Kiezen voor het beste


Om resultaat te behalen, moet je het beste in elkaar naar boven halen. Daarom kiezen wij bewust de partners uit waarmee wij willen samenwerken – we zoeken synergie in denken en doen. Met al onze partners willen wij hetzelfde belang nastreven: ‘doordachte woningen ontwikkelen op een toplocatie en tegen de reële waarde’. Binnen een transparante samenwerking streven we naar het beste resultaat, met oog voor ieders belang. Transparant & duidelijk


Dekker Projectontwikkeling is een transparante en duurzame organisatie die duidelijke kernwaarden in ondernemen voorop heeft staan. We zijn een no nonsens bedrijf, communiceren open en eerlijk, afspraak is afspraak, de klant staat centraal en met onze activiteiten leveren we een actieve bijdrage aan duurzaamheid in bouwen en wonen.

Duurzaam ondernemen en ontwikkelen


Duurzaamheid staat bij Dekker Projectontwikkeling centraal. Bij de projecten die wij ontwikkelen passen we realistische en bewezen duurzame oplossingen toe. Duurzaam niet alleen vanuit het oogpunt energiebesparing maar ook vanuit sociaal, cultureel en kennis oogpunt. Duurzaam wonen betekend tenslotte ook prettig en veilig wonen. Constant onderzoeken we of nieuwe innovaties realistisch zijn en op lange termijn duurzaam blijken voor milieu, eindgebruiker en eigenaar. We zoeken het beste voor de klant en met respect voor de omgeving.

Ontwikkelen, voor u?


Naast eigen ontwikkelingen kunnen wij ook Uw partner in ontwikkeling zijn. Met name voor woningcorporaties, gemeenten, zorginstellingen, particulieren en overige bedrijven kunnen wij van grote waarde zijn. Uiterst procesmatig met van tevoren overeen gekomen opbrengsten en kosten kunnen wij uw ontwikkeling tot een succes maken.

Wilt u meer informatie over Dekker Projectontwikkeling?


Neem dan telefonisch contact met ons op via 072-5115373 of mail ons.

Algemene Voorwaarden