Projectontwikkeling corporaties en grondeigenaren


Heeft u de grond, een moeizaam project of handen tekort? Wij hebben de kennis en kunde in huis om van uw projecten een succes te maken. Juist omdat wij ook voor eigen rekening ontwikkelen weten we wat de risico’s zijn.

Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Het vermarkten van woningen en appartementen begint met de locatie, een doordacht ontwerp en reële prijzen. Als u de locatie heeft, dan zorgen wij voor de rest. Wij hebben ruime ervaring en kunnen als geen ander een kwalitatief en doordacht ontwerp tegen scherpe kostprijzen ontwikkelen.

Een goede woning verkoopt zichzelf

Wij weten waarop we moeten letten, zodat de bouwkosten gedurende het traject niet worden overschreden. Op deze manier is een plan bij ons al snel haalbaar. Wij zetten woningen zo in de markt dat de verkoop beheersbaar is en voldoet aan uw verwachtingen. Een goede woning verkoopt zichzelf grotendeels, juist in deze tijd.

Uw belang is ons belang

Projectontwikkeling is onze passie! We zijn dan ook heel gedreven, maar ook erg flexibel. Afhankelijk van uw wensen en de locatie, kunnen wij wellicht iets voor u betekenen en samen bepalen of wij ook meedelen in het risico. Zo ontstaat één gezamenlijk belang, namelijk het succesvol ontwikkelen en verkopen. Daarmee is uw belang ons belang geworden.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Dekker Projectontwikkeling is een jonge en ambitieuze ontwikkelingsmaatschappij met de volgende kenmerken:
• veel kennis en ervaring in het ontwikkelen, realiseren en vermarkten;
• zeer lage overhead;
• niet gebonden aan externe partijen zoals aannemers en architecten;
• flexibel, adequaat en betrouwbaar;
• in staat om projecten te financieren;
• echte samenwerkers die gaan voor de win-win situatie.

Onze dienstverlening varieert van turnkey projecten tot het totale projectmanagement en van bouw- en kopersbegeleiding en advies tot directievoering.

Heeft u een interessant project of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op via 072-5115373 of mail ons.